بنوتة مصرية
السلام عليكم,
لقد قمت بإنشاء منتدى رائع على خدمة Ahlamontada.com و أتشرف بدعوتك للإلتحاق بمنتداي و التسجيل فيه.
المنتدى على هذا الرابط http://hoda150.alhamuntada.com

المدير العام للمنتدى
http://hoda150.alhamuntada.com

بنوتة مصرية

كل احتياجات البنات واسرارها
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
كل مايخص البنات واسرارها من مطبخ وميك اب وصحة وجمال ورشاقة ووظيفة وعناية بشعر والبشرة
لو بتدوري على صحبة و لمة و كلام من القلب و بسمة، و محتارة تروحي فين، هتلاقي منتدانا بنوته مصريه موجودة فيها ايادى بالخير ممدودة: يلا تعالي مع احلى صحبة دنيا ودين!
بتحفظى القران وتنسى شوفى الرسول قال ايه حفظ القران كله زي الفاتحة بالظبط
ذودى دخلك من البيت وبيع أي حاجة بسرعة وبسهولة أدخل و اعمل عضويه الان مع ماى واى
البقاء مستيقظا لمدة 17 ساعة هو نفس شرب 2 أكواب من الكحول بالنسبة لجسمك.
الدنيا لا تساوي ان تحزن او تقنط من مشاكلها او ير تفع ضغط دمك من همومها
*لا اله إلا الله رب السماوات السبع و رب العرش العظيم*
حيل بسيطه تساعدك في التخلص من الوزن الزائد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تعرف احسن حاجه تخليك تخس ايه هيا؟؟؟ اربع حاجات لو حققتهم فعلا وبذمة هتخس .... وممكن تستغنى عن واحده منهم وتكسفها فى الباقى ....
زنجبيل مطحون قدر 50 جرام مع كمون مطحون 50 جرام على نصف كوب ماء عليه ملعقة صغيرة من الخل ويشرب ذلك عند الشعور بالألم.

شاطر | 
 

 طريقه عمل الفراخ المشويه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 335
نقاط : 984
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 14/09/2013
العمر : 46

مُساهمةموضوع: طريقه عمل الفراخ المشويه    الأربعاء نوفمبر 20, 2013 5:27 pm

ابدا بالمقادير
1-فرخه متوسطه
2-بصلتين
3-مقدار3طماطم
4-معلقه من كل نوع من التوابل الاتيه:
ملح-فلفل اسود-كمون-كركم-كارى-زعتر-زنجبيل
5-ملعقتين خل
6-عدد اتنين ليمونه
7-ملعقه زيت زيتون
الطريقه :
نغسل الفرخه جيدا بالملح والدقيق والليمون ثم تقطع اربع قطع او اكثر حسب الرغبه
ثم تدق بشاكوش المطبخ الخشبى ثم يفرم البصل جيدا وندعكه بالملح والفلفل ثم نضيف باقى التوابل وتفرم الطماطم وتضاف الى الخليط مع اضافه الخل والليمن المقطع بكامله
ويضاف جميع الخليط بعد فرمه كامله فى الخلاط او الكيتشن ماشين الى الفرخه وتحشى داخل القطع وتحت الجلد وباقى المقدار يفرش تحتها فى الصينيه وتترك مده كافيه لاتقل عن 8ساعات
من المضل ان تتبل بالليل اذا كانت سوف تطهى اليوم التالى
ثم توضع على النار من فوق البوتجاز حتى نصف التسويه ثم تدخل فرن متوسط الحراره حتى تمام النضج ثم تشعل الشوايه وتحمر وقبل ذلك بفتره نكون مولعين قطعه فحم على النار ثم توضع عليها نقطتين من الزيت وتوضع فى صينيه الفراخ وتغطى بغطاء بسرعه لانتشار رائحه الفحم وتقدم فى طبق التقديم وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://hoda150.alhamuntada.com
 
طريقه عمل الفراخ المشويه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنوتة مصرية :: تعالوا هنا يا قمرات اتعلموا الطبخ يا احلى بنوتات :: المطبخ-
انتقل الى: